Tevékenység

Gyártás:

  • Elektromos berendezések gyártása
  • Tekercselés
  • Vasszerkezetek, vázak, lakatos munkák

Új gyártmányaink között megtalálhatók a legkülönfélébb transzformátorok, fojtótekercsek, felharmonikus szűrők és egyéb tekercselt villamos berendezések. Főleg az egydarabos, különleges, ill. kis sorozatú termékek tervezésére és gyártására rendezkedtünk be. Számos partnerünk oktat, kutat különböző egyetemi karokon, akiknek a fejlesztési elképzeléseit mi valósítjuk meg.

Vállalunk transzformátor, fojtótekercs, villamos motorjavítást, áttekercselését olajos és száraz kivitelben is.

Szerte az országban a gabona malmokban javítjuk, felújítjuk, és tartalék alkatrésszel látjuk el a MEV gyártmányú Lisztkiszerelő sorokat.

Készítünk különböző vezérléseket és gépi automatizálási rendszereket.

Végzünk gépi forgácsolást, vasszerkezetek összeállítását és hegesztését, valamint lemezmegmunkálást. Azokra a munkákra, melyeket gépi berendezések hiányában nem tudunk elvégezni, jól működő kooperációs kapcsolatokat építettünk ki.

Szoros kapcsolatot alakítottunk ki és részt veszünk a GE részére történő gépgyártási projektekben. Legnagyobb számban lámpavizsgáló berendezéseket gyártottunk és beforrasztó gépek vezérlésének kivitelezését is végeztük a GE amerikai üzeme részére.

A gyöngyösi, gépgyártási tapasztalatokkal rendelkező szakembereket igyekezünk megtartani és tudásukat kamatoztatni.

A szakmai tudásunk és megszerzett tapasztalatunk birtokában vállalkozunk komplett géptervezésre, gyártásra és üzembe helyezésre is.

A felsorolásból remélhetően kitűnik a Trafó Kft. tevékenységének sokrétűsége, pedig az eltelt, több mint 20 év munkakapcsolatait felsorolni szinte lehetetlen. Sok érdekes, izgalmas és értékes terméket fejlesztettünk, gyártottunk, értékesítettünk és helyeztünk üzembe. Igyekszünk a technikai fejlődéssel, az innovációval lépést tartani, korszerűbb termékeket készítünk és alkalmazzuk az új, jobb tulajdonságokkal rendelkező anyagokat.

Partnereink száma és összetétele is jelentős változáson ment át az évek során. Értékes dokumentációkkal és gyártási tapasztalatokkal rendelkezünk, melyek továbbadása, ill. hasznosítása még a feladatunk.

Ha elolvasta bemutatkozó írásunkat, látogasson meg telephelyünkön, adjon megbízást és győződjön meg személyesen felkészültségünkről, pontosságunkról.